duguláselhárítás

Duguláselhárítás

+36 30 574 89 66

Dugulását 1-2 órán belül hárítjuk el gyorsan, korrekt, előre megbeszélt árakon, tisztán és precízen. Profi duguláselhárító géppel dolgozunk, bontás nélkül és garanciát vállalunk munkáinkra. Duguláselhárítások, lefolyótisztítás férfi és női szakemberekkel, szakmai háttérrel.

Womával végzett duguláselhárítást, csatornamosást is igényelhet tőlünk.

A womázás, womás csatornamosás előnyei:

Nem kell utánunk azonnal az emésztőgödröt szippantatnia. Nem lesz nagy a vízszámlája. A villanyszámla sem fog az egekbe szökni. 0-24-ig, non stop elérhetőek vagyunk, tartós garanciát is vállalunk. Minden munkát a lehető legnagyobb szakértelemmel végzünk, amit saját problémánkként kezelünk.

Mikor érdemes womáztatni?

A womázás duguláselhárításoknál is ismert hatékony csatornatisztítási eljárás. Nagynyomású vagy magasnyomású csatornatisztítási módszerről van szó, tehát a dugulások szakszerű magasnyomású vízzel történő mosása, kitisztítása a womázás. A WOMA működési elve az, hogy a duguláselhárítást végző személy egy magasnyomású tömlőt juttat a tisztítandó csatornaszakaszba közvetlenül. A tömlő vége cserélhető, speciális fúvókákkal van felszerelve, amik a vízsugarat vezetik és irányítják, ezáltal a makacsabb dugulások is rövid időn belül elháríthatóak. Ahol a hagyományos duguláselhárító felszerelés kevésnek bizonyul pl: nagy mennyiségű zsírlerakódásoknál, építőanyag törmelékeknél, sóder, homok, iszap stb.

Duguláselhárítás, dugulások fajtái:

Wc csésze dugulás, mosogató dugulás, padlóösszefolyó dugulás, zuhanytálca dugulás, gerinc dugulás, pissoar dugulás, bidé dugulás.

A legkisebb csőmérettől a legnagyobbig, tapasztalt duguláselhárító szakemberekkel dolgozunk.

A csöveket előbb-utóbb gyökerek növik be, ezt gyökértelenítjük, vagy zsírtalanítjuk, ha a lefolyó és a cső lerakódott szennyeződéssel, zsírral.

Aknatakarítás, szivattyúk javítása, lefolyótisztítás, csatornázás, csatorna kiépítés-bekötés, részleges és teljes csőcserék kivitelezését is vállaljuk.

Házi praktikák duguláselhárítás

Mosogató és mosdó dugulás

Mielőtt duguláselhárítót hívnánk, győződjünk meg néhány dologról! Először is szereljük szét a szifont vigyázva a tömítésekre. Ha a szifon átjárható, abban az esetben szereljük össze, és öntsünk bele egy adag tisztítószert. Várjunk egy napot, hogy kifejthesse hatását. Másnap öntsünk egy adag forró vizet a tálcába. Utána pumpáljuk meg, ha erre se reagál, akkor hívjunk duguláselhárítót.

Kád dugulás

Kevés tisztítószer, lehetőleg gél formájában, majd hagyjuk így egy napig. Másnap jöhet a jól bevált forró vizes öblítés, ezután pumpálás. Ha nincs változás, szereljük le a zuhanyzó fejét és nyomjuk bele a szifonba. Közben próbáljuk meg hermetikusan zárni a túlfolyót és a zuhany csövét körül venni. Abban az esetben, ha nincs változás, ne próbáljuk meg szét szerelni a szifont. Hívjunk duguláselhárítót.

Zuhanytálca és padlóösszefolyó dugulás

Padlóösszefolyó esetén vegyük fel a fedő rácsot, utána vegyük ki a bűzelzáró könyököt vagy tisztító dugót, vezessük bele a zuhanycsövét a leszerelt zuhany fejjel, majd adjunk rá víznyomást. Zuhanytálca esetén ne próbáljuk szétszerelni a szifont, mert utána sose fogjuk tudni össze szerelni. Tisztítószerrel próbálkozzunk, utána engedjünk forró vizet és kezdjünk pumpálni. Ha nem történik változás, akkor hívjunk duguláselhárító szakembert.

Wc csésze dugulás

Kezdetben gondoljuk végig, nem tűnt esetleg el wc illatosító, gyermekjáték. Ha vannak gyerekek előfordulhat, hogy játék közben beleejtenek dolgokat. Ha étgondoltuk és nem eshetett bele semmi, akkor engedjük fel vízzel a csészét, és pumpáljuk wc pumpával. Ha változatlanul nehezen folyik le, akkor hívjunk duguláselhárítót!Duguláselhárítás Budakalász
Dugulás-elhárítás Csomád
Duguláselhárítás Dunakeszi
Dugulás-elhárítás Fót
Duguláselhárítások Göd
Duguláselhárítás Gödöllő
Duguláselhárítás Gyál
Duguláselhárítások Mogyoród
Dugulás-elhárítás Pomáz
Duguláselhárítás Szentendre
Duguláselhárító Vác
Duguláselhárítás Veresegyház

Angyali Segítség Gyorsszolgálat

Angyali Segítség Gyorsszolgálat